Da morens nylige død ble omtalt av de falske bloggerne, gikk Steven Tyler rettens vei. Han vet ikke hvem som står bak, men han har fått nok.

–De falske uttalelsene om motens død er de som gjør mest vondt siden det er så kort tid siden hun gikk bort, heter det i søksmålet.

Også kjæresten utsatt

I følge nyhetsbyrået Reuters er også Tylers kjæreste Erin Brady utsatt for hets på nettet. Postene om Tyler og Brady er lagt ut på nettstedet Blogspot.com, men begge bloggene er nå stengte. Tyler ble utsatt for falske blogger også i 2007, og vokalisten tror det er de samme personene som står bak årets poster. I 2007 fikk Tyler Google til å fjerne disse bloggene, men nå har de altså slått til igjen.

Også bilder

I følge søksmålet, som ble levert i Los Angeles i dag, skal bloggene også ha inneholdt bilder av Tyler. En av bloggerne skal ha lagt ut 31 poster i år, mens en av de andre, der bloggeren kaller seg «Brady», skal ha hatt sju innlegg i måneden. Nå er følgende beskjed å lese på bloggene: «This blog is under review due to possible blogger terms of service violations.»

Foto: ALBERTO PELLASCHIAR