Etter pause i hele desember er «Hotel Cæsar» tilbake mandag 7. januar med nye intriger, løgner, forhold, graviditeter og problemer.

Nye ansikter kommer til, mens andre forsvinner. De som i vår sjekker ut av såpehotellet er Fabian, Falsen, Louise og Jonas, mens de nye rollefigurene består av Viggo Hauge (Nils Ole Oftebro), Tom Ivar Hove (Per Christian Ellefsen) og Marius Nordheim (Gaute Ormåsen).

Jens August rømmer

I møterommene på hotellet foregår den vanlige dramatikken denne våren og sesongen får en trøblete start for Jens August som stikker av til Brown Islands etter å ha underslått penger fra konsernet. Da han vender nesa hjem igjen, blir ikke søstrene Juni og Julie videre blid og slutter i protest.

Farmor Astrid prøver fortvilet å redde stumpene og må vurdere om de skal fusjonere med et konkurrerende selskap eller igjen bli et familiekonsern.

Elsker han Liv?

På hotellrommene derimot, er det kjærligheten og lidenskapen som står i fokus. Relasjonen mellom Jens August og Liv går fra å være kun fysisk til å bli mer romantisk og alvorlig, til Evas store sorg.

Har Liv virkelig klart å forandre storflørteren Jens August?

Uansett ønsker Jens August fortsatt skilsmisse fra Eva, men er redd for å miste halvparten av formuen sin. Men det kan være håp i sikte da han oppdager at hvis Eva også skulle være utro, har hun ikke lenger noen rett til pengene hans. Dermed ber han den nye bartenderen/musikeren Marius om å ha sex med kona si.

Blir gravid

Marius, som ikke sier nei takk til Jens Augusts tilbud, har i tillegg fått et godt øye til Vilde, noe Storm liker dårlig. Han ber Marius om å holde seg langt unna, men i det Vilde får høre dette ber hun Storm passe sine egne saker.

Juni har lite til overs for den nye altmuligmannen på hotellet, Viggo Hauge. De er rake motsetninger av hverandre, men etter hvert viser det seg at de har mer til felles enn de kanskje trodde på forhånd.

Og mens kjærligheten blomstrer på hotellet, er det noe annet som blomstrer inni Julie. Hun blir gravid i løpet av sesongen, men hvem er faren?