Ikke bare har Lindsay Lohan fått den tvilsomme æren som årets dårligste kvinnelige skuespiller for sin flukt fra den sadistiske morderen i floppen «I Know Who Killed Me». Hun har også spilt i filmen «Georgia Rule» som amerikanske kinogjengere mener var den filmene som var den filmen som ga nest mest igjen for billettpengene i 2007. Dette skriver Reuters.

Det er AOL sin filmside Moviefone som står for avstemningen hvor 3,8 millioner amerikanere har sagt sitt om filmåret 2007. ## Fikk filmpris

Men selv om 58 prosent av stemmene gikk til Lohan som årets dårligste kvinnelige skuespiller er det noen som setter pris på Lohans talenter. Nyttårsaften ble hun tildelt Capri Global Award under den årlige filmfestivalen i den italienske byen.

Prisen fikk hun for sine prestasjoner på skjermen. En uventet, men uten tvil hyggelig utmerkelse for Lohan som har hatt et 2007preget av fyllekjøring, dopbruk og en tur til avrusning.

Kinobilletten som ga kinogjengerne minst igjen for pengene var i følge Reuters til Eddie Murphy-komedien «Norbit».

Matt damon beste mann

Tegneserieinspirerte «300» og storfilmen «Transformers» ga Moviefones lesere mest valuta for pengene, mens «Superbad»fikk dem til å le høyest.

Ralph Fiennes' prestasjon som Voldemort i «Harry Potter» ga ham prisen for beste mannlige skurk, mens Angelina Jolie ble beste kvinnelige skurk. Hun spilte monsteret Grendels mor i «Beowulf».

Ikke nok med at 2007 var året da han ble kåret til verdens mest sexy mann. Moviefones lesere gir Matt Damon de to øverste plassene på listen over beste mannlige skuespillerprestasjoner for «Ocean's Thirteen» og «The Bourne Ultimatum».