Brad Pitts damer gjør det bra på sexy-listene. Tidligere tronet Pitts nåværende kone Angelina Jolie øverst på lista. Men nå har eks-kona tatt hevn.

Det er mannemagasinet Details som har stått for kåringen som setter Jennifer Aniston (40) på topp.

Den nå single Friends-stjernen leder foran «Transformers»-skuespilleren Megan Fox og den nygifte supermodellen Gisele Bundschen.

Sexy Slumdog-stjerne

Indiske Freida Pinto fra «Slumdog Millionaire» har fjerdeplassen. Pinto har virkelig fått sving på kjendiskarrieren etter den mange ganger prisbelønte filmen.

Hun er nå også lansert som den amerikanske kosmetikkgiganten Estee Lauders nye ansikt.

Pinto prøvespilte forøvrig for Bond-piken i «Quantum of Solace», men tapte for Olga Kurylenko. Men hun blir å se i den neste Woody Allen-filmen som starter innspilling i juli i år.

Kimberly på femte

Femteplass gikk til Kimberly Kardashian (28) som spilte i «Disaster Movie» og «Deep in the Valley», som begge hadde premiere i USA i 2008. Hollywood-kjendisen stilte nylig opp på et fotooppdrag for motemagasinet Complex. Ved en feil ble ett av bildene lagt ut på magasinets hjemmeside før det var retusjert.

– Så jeg har cellulitter. Hva så? Hvilken jente med former har ikke det, skriver 28-åringen på sin egen blogg — og slengte like godt ut både før- og etter-bildene.

Top fem på sexy-lista:

  • Jennifer Aniston

  • Megan Fox

  • Gisele Bundchen

  • Freida Pinto

  • Kim Kardashian