LYNGDAL: Håland har lenge båret på en drøm om å få den 72 år gamle rockelegenden til Lyngdal, men har aldri våget å håpe på at det kunne bli en realitet, skriver Farsunds Avis onsdag.

— Tenk om det kunne ha stått Lyngdal på plakaten! SUKK! Jeg har forstått det slik at jeg har bidratt til denne korte Europaturneen. Jeg er klar over at det blir fryktelig mye arbeid i tiden fremover, men dette er en sjanse en bare må gripe, forteller den unge konsertarrangøren til lokalavisen.

Kontaktet manager

På en forretningsreise for tre måneder siden, ble det tent et lite håp om at drømmen kunne bli virkelighet. Han var da sammen med mange av de som jobber med Hillside-festivalen i Vigeland, hvor han luftet sitt ønske om å få Lewis til å holde konsert i Lyngdal. Gjennom sine kontakter fikk han forbindelse med manageren til rockelegenden. Etter en del frem og tilbake fikk til slutt 27-åringen booket han til Kongeparken Amfis store scene.

Håland mener selv at det antakeligvis kommer til å være et noe eldre klientell som gjester Kongeparken 4. mars, men han oppfordrer alle til å ta turen og oppleve denne store superstjernen i levende live.

Jerry Lee Lewis gav senest i fjor ut platen «Last Man Standing» der han synger med blant annet Bruce Springsteen, Kris Kristoffersen og Neil Young.

Kjell Elvis varmer opp

I tillegg til legendariske Lewis vil også Kjell Elvis stå på scenen og varme opp for stjernen. Dette er han svært beæret over å få gjøre.

— Gøy at Morgan har spurt meg om å opptre før Lewis entrer scenen, slik at også jeg får oppleve legenden som holdt på å stikke ned Elvis med kniv. Tenk, to «konger» på scenen samtidig, sier Kjell Elvis.