På tv var det hun som ville ut. I virkeligheten er det han som ikke vil mer. Dermed kan Brees frustrasjon være over.

«Twin Peaks»-stjernen Kyle MacLachlan (49) har siden 2006 vær med i «Frustrerte fruer» som Bree Van de Kamps ektemann, Orson Hodge. Men nå kan det være slutt. MacLachlan er blitt far, og han liker mindre og mindre å måtte dra fra sin snart ett år gamle sønn i New York for å spille inn nye «Frustrerte fruer»-episoder i Los Angeles.

— Hardt å dra

– Det blir vanskeligere og vanskeligere å reise fram og tilbake. Jeg skal gjøre det ut sesongen, og så få vi se, sier MacLachlan til new-magazine.co.uk.

MacLachlin og hans kone Desiree Gruber (41) ble foreldre til Callum i juli i fjor, og nå er MachLachlin så klar for å være pappa og familiefar at han velger det framfor å fortsette i den populære tv-serien.

– Det er en virkelig stor omveltning å ha fått barn. Det handler ikke om meg, lenger. Det handler om familien min, sier MacLachlan videre.

Flere barn

Skuespilleren røper med det samme at paret allerede planlegger å få et barn til.

– Callum er en velsignelse. Vi prøver oss på en til, slik at han får noen å slåss med.

Femte

Dette er den femte sesongen med den flere ganger prisbelønnede serien på norsk tv. Edie Britt er død, og Susan Mayers Mike Delfino skal gifte seg med Katherine Mayfair som forrige sesong sjøt eksmannen. Gabrielle Solis sin mann, Carlos, har fått synet tilbake og Susan prøver seg på et proformaekteskap med en tidligere kjæreste.

I det hele tatt. Livet i Wisteria Lane tar fort en ny vending. Plutselig er noen borte. Og plutselig er noen tilbake igjen.