Dokumentaren har enda ikke fått noe navn, men planen er å lansere den i løpet av de seks neste måneden. Ray Manzarek, tidligere medlem av The Doors, beskriver prosjektet som en anti Oliver Stone-film.

Manzarek har i lang tid utrykt misnøye med Oliver Stones film om The Doors fra 1991. Filmen var og er svært populær, men Manzarek mener Stone presenterer bandet som for seriøst.

Ukjente filmopptak

Ray Manzarek har først nylig sett en arbeidsversjon av dokumentaren. Han ønsker ikke å gå i detalj rundt handlingen, men forteller at den vil inneholde svært mange filmsekvenser av bandet som aldri tidligere har blitt vist.

— Hele poenget med dokumentaren er at dette aldri har blitt sett før. Dette er anti Oliver Stone. Dokumentaren vil bli den sanne historien om The Doors, forteller Manzarek til Reuters.

Turné

Keybordisten gjør seg i disse dager klar for en turné i Europa med bandet Riders of the storm, opprinnelig tittelen på en av The Doors mest kjente sanger. I bandet spiller også The Doors-gitaristen Robby Krieger.

The Doors ble dannet i 1965 av Jim Morrison. Bandet ga ut seks studioalbum før Morrison døde i Paris i 1971, bare 27 år gammel. Etter dødsfallet ga bandet ut tre album, men gikk så hver til sitt. På 90-tallet kom de sammen igjen, men trommeslager John Densmore forlot gruppen på grunn av indre stridigheter. Han nekter de to andre å bruke navnet The Doors, og derfor har de kalt seg Riders of the storm.