Kim Cattrall som spiller Samantha Jones i tv-serien «Sex and the city» kommer med en advarsel til foreldre over hele verden. Hun oppfordrer dem til ikke å la barna deres se verken den populære tv-serien eller filmen, melder nyhetsbyrået Wenn og filmdatabasen Imdb.

— Dette er ikke en tv-serie laget for en åtte-åring. Disse trenger ikke å vite om slike ting. Jeg ønsker å fortelle kvinner at serien ikke passer til alle kvinner. Dette er underholdning for voksne, ikke barn, sier skuespilleren.

Miley Cyrus tilhenger

Cattralls uttalelser kommer etter at det 15-år gamle tenåringsidolet Miley Cyrus, innrømmet offentlig å være en stor tilhenger av serien. 51-årige Kim Cattrall er bekymret når hun hører at noen foreldre lar deres unge døtre se filmen «Sex and the city: The movie». Skuespilleren som spiller en sexy karrierekvinne som konstant er på mannejakt, påpeker at aldersgrensen på filmen er der for en god grunn da innholdet er for saftig for unge.

La inn veto

Cattrall innrømmer at den eneste gangen hun la inn vetorett til et manusskript, var i tv-serien da skribentene skrev at karakteren hennes skulle få tips om hvordan hun best mulig skulle utføre munnsex. Tipsene kom fra en 13-år gammel jente.

— Da tenkte jeg «stopp». Dette ville aldri skjedd i virkeligheten hvis ikke kvinnen var gal. Dette er nok den eneste gangen jeg noen gang har protestert mot manusforfatterne for tv-serien og filmen. Og da skrev de det om, heldigvis, sier Kim Cattrall.