Den amerikanske sangstjenernen har flere ganger prøvd seg som skuespiller siden hun startet karrieren sin på åttitallet. Hun har blant annet spilt i filmer som «Desperately seeking Susan», «Dick Tracy»og «Evita» som hun også vant Golden Globe for i 1997. Men etter at hun nå har regissert sin første film, «Filth and Wisdom» som kommer på kino til høsten, virker det som om hun har funnet ut hvor hun vil være i filmbransjen.

Nye drømmer

— Jeg drømmer absolutt ikke om en karierre som skuespiller lenger. Nå har jeg fått smaken på regissering, og det er som med Eva og eplet i Edens hage. Jeg bare må ha mer, sier Madonna ifølge musikknettstedet contactmusic.com

Madonnas ektemann, Guy Ritchie, har hatt stor suksess som regissør i Hollywood. Han står bak filmer som «Snatch», «Lock, stock and two smoking barrels» og «Swept away» hvor Madonna også er med som skuespiller. Nå kan det se ut for at han vil slite med å få henne med som skuespiller igjen.

Vil ikke være en brikke

— Når du er skuespiller er det ikke din visjon som kommer fram. Det er regissøren som forteller historien, og du er bare en sjakkbrikke som flyttes rundt. Det passer ikke min personlighet, sier Madonna videre.

Hun har blitt såpass hektet på regissering at hun også hevder foretrekker det framfor å lage musikk.

— Du har mer tid til å fortelle en historie. Som regissør har du halvannen til to timer på å redde verden.