OSLO: Etter bare én forestilling på Chat Noir i Oslo stoppes Stavanger-divaens nye show «All of Mia».

— Mia synes det er veldig leit for alle involverte. Hun synes det er synd at hun ikke får delt showet med sitt publikum, og vet at mange ville hatt glede av forestillingen, sier daglig leder i managerselskapet Unit, Jan Erik Haglund, til VG.

Ifølge avisen har det kun blitt solgt 54 billetter til Mias forestilling, som skal ha kostet fem millioner kroner å sette opp. Showet, hvor musikerne i Christiansand String Swing Ensemble var hyret inn for å spille, skulle være en hyllest til Mias mangeårige karriere, men nå er fiaskoen et faktum.

Det var planlagt at «All of Mia» skulle være høstens store trekkplaster på Chat Noir, og etter planen skulle det gå flere ganger i uken frem til 13. desember.

Gundersen skapte tidligere i høst overskrifter med lanseringen av sin selvbiografi «Jeg er Mia». Nå tror PR-eksperter at den massive medieoppmerkshomheten rundt boken er et eksempel på at all PR ikke er god PR.

— Innhold er avgjørende, og mye av det Mia har formidlet i høst er blitt litt for mye for de fleste. Folk har fått nok. Hun mageplasker med kommunikasjonen sin. Boklanseringen og grepet med Kjell Inge Røkke fikk henne dessuten til å fremstå som sjofel, og da får folk verken lyst til å kjøpe showbilletter eller bok, sier seniorrådgiver i PR og kommunikasjon i Geelmuyden.Kiese, Hans Geelmuyden, til VG.