KRISTIANSAND: Boel spøkte og lo på scenen, og fikk umiddelbar rungende latter og applaus som respons fra en nesten fullsatt konsertsal i Havnekvartalet.

Med gamle bilvrak som scenepryd og dunkel belysning satte Boel og band stemningen fra første stund.

Varm respons

Konserten med den kjente og kjære danske artisten var nesten utsolgt, og det var tydelig at flere av publikummerne hadde fulgt Boel gjennom hele karrieren. Blant dem var fysioterapeutene Mette Stølen fra Kristiansand og Jan Mørk fra Lillehammer, som hadde sikret seg plass på første rad. De tok konserten som en fin avkobling fra ergonomiseminaret de deltar på i Kristiansand onsdag og torsdag.

— Helt rå!

— Hun er helt rå! Minner litt om Tina Turner i stilen med funky og blues-inspirert musikk. Vi har vært veldig heldige med å få billetter til denne konserten, sier en entusiastisk Mette Stølen til fvn.no.

Hun har fulgt den danske artisten gjennom mange år, og var glad da Boel kom tilbake med ny plate etter et par års pause fra rampelyset.

— Jeg er halvt dansk, så det er naturlig for meg å følge med på henne, sier Stølen.

Klassikere

Boel startet konserten i Havnekvartalet på rolig vis, og satte stemningen med en velklingende tekst.

”A night spent i Wonderland”, sang hun fra scenen med sin dype og behagelige stemme.

Og det ble virkelig liv i publikum da Boel og band kjørte i gang låt nummer to: ”I don’t know much about love”, en av hennes mest kjente klassikere.

Les fyldigere rapport fra konserten i Fædrelandsvennens papirutgave torsdag.