Adeles debutalbum «19» kom i butikkhyllene i januar i år, og anført av singelen «Chasing pavements» ble albumet en uventet storselger. Singlen føk opp på førsteplass på VG-lista i sin andre uke, og lå totalt 11 uker på lista. I hjemlandet har den engelske sangerinnen solgt over 500.000 plater.

Ensom

Suksessen betyr imidlertid ikke at Adele fyller opp leiligheten med kjendisvenner og kolleger fra popbransjen i julehøytiden. Tvert i mot.

— Ahhh jul! Jeg sov meg igjennom det meste av den, skriver hun i MySpace-bloggen sin.

Hun skriver at familien var innom og at kalkun ble servert. Julaften ble imidlertid tilbrakt alene kun i selskap med en blackberry som flittig ble brukt til å sende meldinger.

— Jeg hadde julaften alene. Sjarmerende! Glamour? Yeah! Whatever, skriver hun videre.

Selskap

Adele håper imidlertid på mer selskap framover.

— Jeg skal på puben i morgen med min gode venn Jose og etterpå skal jeg spille poker. Så håper jeg å ta mot til meg å fortelle en gutt jeg liker at...vel at jeg liker ham, skriver hun.

Musikk

Ifølge Livedaily.com har sangerinnen planer om å starte arbeidet med andrealbumet februar, mellom to konsertrunder i USA. Samme måned kan hun muigens også plukke med seg noen priser under Grammy-utdelingen. Hun er nemlig nominert til fire av dem. Beste nykommer, årets plate, årets sang og beste kvinnelige popvokalist er prisene hun er nominert til. I bloggen sin benytter hun også anledningen til å takke for støtten.

— Takk til alle som har støttet meg og som har vært snille. Jeg håper dere får en nydelig jul, og et fantastisk 2009. Til de som tvilte på henne og som fremdeles tviler har hun følgende melding:

— Jeg håper dere setter kalkunen i halsen!