TV2 lover at høstens sendinger blir minst like kjendisspekket som fjorårets, og spekulasjonene har gått høyt om hvem som skal være med. Navn som Lene Alexandra Øien, Janne Formoe og Daniel Franck har alle vært nevnt, men kanalen har greid å holde deltakerne hemmelig enn så lenge.

Avsløres

I dag, tirsdag, klokken 15.15 avsløres deltakerne, og pressekontakt Unn-Grethe Berge vil på forhånd ikke avsløre annet enn at vi blant deltakerne finner «en sørlending, en siddis og en bergenser».

Ellers ber hun alle smøre seg med tålmodighet en liten stund til. Dermed er det bare å sette i gang å gjette. Blant kjente siddiser finner vi navn som Erik Thorstvedt, Pia Tjelta, og Kathrine Sørland. Men det spørs kanskje om de gamle fotballbeina til den tidligere landslagskeeperen holder?

Fra Bergen er Davy Wathne og Kurt Nilsen blitt nevnt som ønskekandidater. Bergenskjendiser er det jo ellers mange av, vi nevner i farten: Sondre Lerche, Helge Jordal og Herman Friele. Janne Formoe fra flere hold er nevnt som en mulig forsvarer av Sørlandets danseære.

Eller hva med navn som Jorunn Stiansen, Bjøro Håland, Alejandro Fuentes eller Rune Andersen.

Stjerner

Programleder Kristian Ødegård har tidligere uttalt at kjendisene virkelig er av de imponerende slaget.

– Noen av deltakerne er så fine og store at jeg nesten ikke tør å snakke med dem, uttalte han nylig til tv2underholdning.no.

Like begeistret var makker Guri Solberg.

– Nå er dette fjerde gangen jeg er programleder for «Skal vi danse», men dette må være første gangen jeg har blitt skikkelig «starstruck», sier hun.

Spennende høst

Pressekontakt Berge i TV2 lover uansett at det blir spennende på parketten i høst.

– Vi gleder oss til å lansere årets dansepar. I år, som tidligere, har vi virkelig fått mange gode og spennende navn. En god del kjendiser som appellerer til alle aldersgrupper. Som i de andre sesongene dekker vi et bredt spekter av kjendiskategoriene, avslører Berge.