Beyoncé slo seg sammen med Justin Timberlake forrige fredag for å framføre Marvin Gaye/Tammi Terrell-låten «Ain't Nothing Like the Real Thing» på Fashion Rocks-arrangementet. Timberlake er også en av bidragsyterne på det nye Beyoncé-albumet som slippes i høst. På hennes offisielle nettsider meldes det nå at to nye singler slippes samtidig den 7. oktober. De to låtene er «If I Were A Boy» og «Single Ladies».

Album

Det nye albumet har foreløpig ikke fått noen tittel, men utgivelsesdatoen er satt til 18. november. Ifølge Rolling Stone Magazine har Beyoncé selv vært med på å både skrive og produsere materialet. Plateselskapet beskriver platen som «hennes mest personlige, reflekterte og åpenhjertige samling til dags dato». Tidligere i år kom det fram at stjernen i løpet av 14 dager i mai spilte inn seks låter med nordmennene i produsentteamet Stargate.

Produsent

Albumet følger opp «B-Day» fra 2006. Det albumet debuterte på førsteplass, og solgte 3.2 millioner eksemplarer i hjemlandet. Beyoncé har vært en sammenhengende suksesshistorie siden hun oppnådde stjernestatus som del Destiny's Child på slutten av nittitallet. Solokarrieren har vært vel så suksessfull, og hun har også spedd på med roller i flere filmer. Det neste filmprosjektene hun nå tar på seg er rollen som Etta James i «Cadillac Records». Hun spiller også i filmen «Obsessed» som kommer til verdens kinoer neste år.