Han er ikke førstemann ut til å ville bli tidenes første svarte 007-agent, men han mener han er den klart beste kandidaten, og vil altså være det beste valget for produsentene.

Rap-kjendisen P Diddy har fra før satt navnet sitt på den svarte James Bond-lista. Det samme Jamie Foxx. De mener det er på tide at den britiske agenten skifter hudfarge, og vil ha ut Daniel Craig.

Det samme gjør Idris Elba fra «Obsessed» som mener han er det beste valget fordi han er svart – og britisk.

Black Bond

Diddy har gått så langt at han ifølge Glamour magazine brukte fem millioner kroner på å spille inn en tv-reklame i full 007-stil for sin herreparfyme for å vise verden hvor godt han mener han kler rollen. Den er ifølge magasinet en søknad til den neste Bond-filmen.

– Dette er min audition-tape til den neste James Bond-filmen. Vi har fått denførste svarte amerikanske presidenten, og det er på tide med en svart Bond, sa P Diddy.

– Selger best

Men fortsatt mener Smith han bør være førstevalget.

– Puff (P. Diddy, journ. anm.) lever nok mest som James Bond, og Jamie Foxx har fysikken og stilen. Han kan synge også, så kan kan legge et nytt element til agenten, og gjør sikkert lykke hos damene, sier han til thehiphopsocialite.com og legger selvsikkert til:

– Men det er jeg som sikrer billettsalget!