OSLO: 26 år gamle Ellen Hammering fra Grimstad var andre artist ut i «The Voice» som hadde sesongpremiere på TV 2 fredag kveld.

Hun fremførte «You're the One That I Want» av Olivia Newton og John Travolta foran ryggen til årets dommere: Tommy Tee, Sondre Lerche, Espen Lind og Lene Nystrøm.

Tommy Tee var først ute med å snu seg i stolen. Deretter fulgte hans mannlige mentorkolleger.

— Nydelig fint

— Jeg elsker den sangen, nydelig sang og nydelig sunget. Du fikk ut helt nye ting. Det var ikke fullt så ukomplisert som Grease-versjonen, jeg synes det var nydelig fint. På enkelte strekk bega du deg ut på tynn is på en utrolig bra måte, mente Sondre Lerche som svært gjerne ønsket å jobbe med sørlendingen videre.

— I all sin enkelhet var det en veldig fin versjon, mente Espen Lind og innrømte videre at han først var skeptisk da hanhørte hvilken sang hun hadde begitt seg ut på.

— Og så er du ekstremt sjarmerende der du står, la han til.

- Liker folk med personlighet

Tommy Tee ønsket også å jobbe med Hemmering. Han overøste henne med komplimenter i håp om at hun skulle jobbe med ham videre.

— Jeg skjønte ganske tidlig at du er en dame som går egne veier, og som har en egen fokus. Og som har sjarm, det understreker du i dette øyeblikk. For min del var det en no brainer. Jeg liker folk med personlighet og som har sin egen vei å gå. Jeg vil gjerne hjelpe deg å gå den veien, sa den kjente rapperen og produsenten.

Dermed kunne Ellen Hammerings velge og vrake blant hvem hun vil ha som mentor videre i konkurransen. Hennes valg falt på Sondre Lerche som hun fortalte at hun har vært fan av.

Hammering jobber i dag som sykepleier i Oslo. Hun startet med musikk gjennom korps. Hun spiller saksofon, og begynte først å synge og spille gitar på ungdomskolen.

26-åringen skriver foreløpig ikke sanger selv, men er glad i å lage en ny vri på kjente låter.