— Vi har booket to småperler som vi offentliggjør først, sier Toffen Gunnufsen. I dag slipper Toffenlive AS de to første navnene til festivalen Supersonic som foregår på Kilden 17. og 18. juli. Der skal til sammen 18 band opptre i tre saler over to dager, i tillegg til at det blir DJ på brygga der Kilden har uteservering.

Listefavoritt

Det har tatt lenger tid enn forventet å få offentliggjort de første navnene, men nå slipper Gunnufsen altså crednavnene Kurt Vile & the Violators og Atlas Sound. Det er særlig førstnevnte som i fjor gjorde seg bemerket blant feinschmeckerne innen alternativ rock, og Vile er også en av anmeldernes store favoritter. Plata "Smoke ring for my halo" figurerer på mange av listene over fjorårets ti beste album. VG rangerer den for eksempel som 3. best i fjor. Kurt Vile er også kjent som medlem av bandet War on Drugs.

Hovefavoritt

Atlas Sound med Bradford Cox er det andre navnet Gunnufsen nå rister ut av ermet til Supesonic.

— Cox spiller også i Deerhunter som var på Hove i 2008, og denne konserten kom på topp 5-lista når høydepunktene ble oppsummert, sier Gunnufsen om det amerikanske indiebandet. Atlas Sound som er soloprosjektet til Bradford Cox opptrer 17. juli på Kilden. I fjor ble han valgt til å opptre på den eksklusive All Tomorrows Parties-festivalen i England.

ANMELDERFAVORITT: Kurt Vile har vært meget populær på listene over "årets beste plater" for 2011.