4

Det er ikke vanskelig å høre at Per Stølen er en dedikert og dyktig countryrockartist. John Beland fra legendariske Flying Burrito Brothers gir sørlendingen god drahjelp på fyldige og innholdsrike ”Just One Angel”.

Multiinstrumentalist John Beland spiller både ulike gitarer, tangenter og trommer. Det gjør han veldig bra. Men produksjonen er litt hul, litt endimensjonal. Den mangler den store dynamikken som kunne gjort dette til et veldig bra album. Finessene mangler. Det var litt av det samme man kunne savne på albumet ”Chasing The Wind” med PG & Frank, der også John Beland var sterkt delaktig som medspiller.

På dette albumet har Per Stølen skrevet alle låtene. Det er fin miks mellom ballader og midtempo countryrocklåter. Gitarsoloene til Beland er med på å gjøre noen av låtene veldig spenstige og interessante. Mange av melodiene er fengende og flotte, og det er den litt smågråe stemmen til Stølen selv som gjør at ”Just One Angel” bare framstår som godt håndverk. Og ikke særlig mye mer enn det.