Det er utrolig hvor moro det kan være å se godt voksne menn slå takten med et vaffeljern og synge inn i en tørketrommel.

Men enda morsommere er det når Kristopher Schau knuser hvitevarene med sine lange armer helt til slutt. Hurra Torpedo er det morsomste og beste Duplex-prosjektet. Kanskje sammen med Black Debbath. Men vi vet ikke hva Stjerten er ennå. Det er kanskje Duplex sitt trumfkort. Det får vi i så fall vite i dag.

Hurra Torpedo er Aslag Guttormsgaard, Egil Hegerberg og altså Kristopher Schau. Mest macho er Schau. Han er sjef over de største hvitevarene bakerst på scenen. Komfyrene og vaskemaskinene slår han på så ofte og så hardt han kan. Til slutt ødelegger han dem.

Alle tre i bandet heter for øvrig Farbror Blå. For mens Datarock bruker rødt treningstøy, så har Hurra Torpedo på seg blåe dresser. Og så snakker Farbror Blå svensk mellom låtene. Musikken de spiller er rock, blues og sorgtunge ballader. Den kraftigste av de sorgtunge balladene de spiller er Meat Loaf-hiten «Total eclipse of the heart». Den spilte de selvsagt i Bendiksbukta. De spilte, sang og dæljet løs på hvitevarene.

En av de roligste og beste låtene framførte de med hvert sitt strykebrett. Det er alltid veldig fint når man bruker strykere.

Jeg synes Hurra Torpedo fortjener en Q for mange harde slag og god innsats, en Q for musikken og en Q for kreativiteten. Det blir tre. Altså en Q hver til Farbror Blå.