Han har litt av en katalog , Van Morrison (69) fra Belfast. Her gjør han fargerike og tidvis sterke versjoner av noen av sine mindre kjente låter i duett med andre artister. Dette er nyinnspillinger fra studio i Belfast og London i delvis andre arrangementer enn de opprinnelige versjonene. Det er lett å bli forført av lekre solopartier med trombone og tenorsax på noen av låtene. Hele veien låter det ålreit med Van Morrison sin sterke soulstemme i duett med artister som Natalie Cole, Gregory Porter, Michael Bublé og Steve Winwood.

Ikke alt er like spennende og bra , men det låter likevel så friskt og fint at det ikke er noen grunn til å påstå at dette er et hvileskjær for en artist som sannsynligvis har sine beste år bak seg. Hør bare på den fargerike og vidunderlige åpneren som Van Morrison gjør sammen med Bobby Womack på «Some Peace of Mind». Litt lenger ute på dette 16 spor lange albumet er duetten med Georgie Fame på «Get On With The Show» et annet høydepunkt.

Van The Man overgår de fleste når det handler om sjel i stemmen. Han synger fortsatt bra. Duettene funker. Det låter ekstra fint når han og Mark Knopfler går i tospann på «Irish Heartbeat».