Jessica Simpson skal spille Daisy Duke i en ny film, melder danske Ekstra Bladet. I ti år har Jessica Simpson stått i Britney Spears skygge, men nå er det kanskje endelig hennes tur. Simpson har tydd til reality-TV for å få sin del av rampelyset. I serien «Newlyweds» har hun framstått som dum blondine, men nå vil sangeren vise nye sider av seg selv.

Både Britney Spears og Jessica Simpson ville gjøre rollen som Daisy Duke i filmen «The Dukes of Hazzard», men ifølge Daily Record er det Simpson som stikker av med rollen.

For ti år siden kjempet de to om en rolle i TV-showet «The Mickey Mouse Club». Den gang var det Britney Spears som endte med seier og berømmelse. Jessica Simpson har siden strevd med å gjøre popkarriere, og endelig ser det ut til at hun har hellet med seg. Ikke bare har hun fått den gjeve filmrollen — hennes siste album «In This Skin» har fått gode anmeldelser i USA.

Imens må Britney leve med harde ord fra kritikerhold når hun for tiden gjennomfører en ikke videre vellykket turne i Europa. (NTB)