Noel og Liam Gallagher vet å slenge med kjeften i forhold til kritikk av andre band. Svenske The Hives fikk nylig passet kraftig påskrevet av Liam i Oasis. Men når det gjelder egne prestasjoner, har sitatet "Vi er verdens største band" nesten blitt en klisjé fra Oasis.

Skuffelse sistNå nærmer det seg utgivelse av albumet "Heathen Chemistry", som skal slippes i juli, og da kommer de store ordene om egen innsats fram igjen. — Vi er fortsatt verdens største band, sier Noel Gallagher i et intervju med Aftonbladet.

Oasis-stjernen er svært fornøyd med det kommende albumet, etter at "Standing on the Shoulder of Giants" ble en salgsmessig skuffelse.

— Den nye platen er et jævlig bra rocknroll-album, som jeg håper ikke blir kritikerrost. Det finnes nemlig folk i dette landet som kjenner igjen bra, jævlig hederlig musikk. Vi vet for f... hva vi gjør, sier Noel til Aftonbladet.

Men litt selvkritikk har Noel tydeligvis også.

— Dersom det viser seg at vi ikke er verdens største band om ett år, så må noen minne meg på det, for jeg kommer uansett fortsatt til å tro det.