KRISTIANSAND: — Vi ønsker ikke å holde dette makkverket i live ved å vise det for offentligheten. Det jeg ikke skjønner er hvordan en gjeng med såkalte filmfolk ikke klarer å takle dette. De hyler som kvinnfolk, og jeg skjønner ikke hva de hyler etter, sier Hetland og refererer til video-regissør Steffan Strandbergs uttalelser i Fædrelandsvennen tirsdag.

Nå vil Hetland at videoen skal legges død. Han var derimot ikke klar over at den omstridte «Ciudate tu» i sin helhet lå ute på Crap Tv sine nettsider onsdag ettermiddag. Med noen få tastetrykk på nettet hadde man full tilgang til den omstridte musikkvideoen.

— Gjør den det? Det visste jeg ikke...

Et drøyt kvarter etter av fvn.no gjorde han oppmerksom på dette, hadde han sørget for å få den fjernet fra nettet...

- En bra video

Fædrelandsvennen prøvde onsdag å få tilgang på videoen gjennom arrangørene av Klapp, Jørgen Skauge og Trond Arntzen etter at Darkside-manager Pål Hetland nektet å levere den ut. Både Skauge, Arntzen og regissør av videoen, Steffan Strandberg ønsker at det påkostede verket skal ut til folket.

— Dette er en veldig bra video og vi ønsker selvfølgelig at den skal bli vist, sier Jørgen Skauge til fvn.no onsdag.

Han vil likevel ikke trosse Darkside-manager Pål Hetlands formaning om å ikke gi videoen til media, da bandet har juridisk rett på musikken.

I Fædrelandsvennes papirutgave onsdag kunne du lese om hvordan Darkside forkastet videoen de vant gjennom konkurransen "Klapp" på Samsen . 39 lokale band og artister kjempet da om premien, som var en musikkvideo til en verdi av 100.000 kroner. Rapperne stakk av med seieren. Fredag hadde videoen til «Ciudate tu» premiere på Kick, og etter visningen kom det frem at de ikke ønsker å bruke den.

— Videoen ser ut som et forsinket hastverksarbeid, sa Pål Hetland, manager til Darkside of the Force da.