— Milkshaken smaker litt lite blåbær, men det er ikke så rart siden munnen er kledd med thousand island og fett, sier Pål Hetland tørt. Bypuls bad den tidligere pressesjefen i Quart om å bli med og teste byens nyeste gatekjøkken. Med hotellfagutdanning og kjeftament utenom det vanlige, regnet vi med at han kunne mene noe også om dette.- Dette er frokosten min i dag, sier Hetland idet vi bestiller. Da er klokka ti over ett. 25 minutter senere har skravla gått og humla sust uten at noen burger har materialisert seg.- Dere må stå i kø ved disken, opplyser en svett og stresset ekspeditør. Det kunne han jo sagt for en halvtime siden.Når bestillingen vel og vakkert blir effektuert ti minutter senere, får vi for sikkerhets skyld dobbel porsjon av begge deler.- Fascinerende at de klarer å bruke så lang tid på å føkke opp en så enkel bestilling, sier Hetland og hogger innpå.- Hmm. Burger er burger. Her har vi en relativt smakløs klump med kjøtt pakket inn i salat og dressing. Du vet nøyaktig hva slags smak du får når du ser på menyen, sier Hetland og kikker opp på lystavla.- Ikke mye falaffel her nei. Men fish'n chips ja! Det må jeg si, sier Hetland lettere imponert over i det minste ett eksotisk innslag.Det hjelper imidlertid ikke burgeren:- Den er smakløs fra ende til annen, og hører uendelig mye bedre hjemme en sen lørdagskveld enn på formiddagen. Og når de klarer å bruke 36 minutter nå, tør jeg ikke tenke på hvor lang tid det tar å få maten her en helgekveld, sier Hetland. Pommes fritesen slipper litt billigere unna:- De var litt for godt stekt, synes jeg. Litt for sprø. Men det finnes jo grenser for hvor mye det går an å ødelegge en potet, humrer han. Den lille burgeren på 100 gram spiste han ikke opp, og pommes fritesen rørte han bare såvidt, selv om det er langt på dag og mannen ikke har spist før nå. - Hm. Men ni typer milkshake er jeg jo imponert over. Tror jeg vil prøve den med blåbærsmak, sier han. - Bra. Denne kan jeg komme igjen og kjøpe, slår Hetland fast.