— Jeg er dritfornøyd. Vi visste ikke hvilken film vi hadde laget. Da vi satt i klippen visste, lurte vi på om vi hadde rotet bort pengene. Men det ble jo bra, sier produsent Stine Blichfeldt i De Jentene Der Filmproduksjon.

«Money Back, Please» handler om ei tiggerjente som havner i problemer, etter å ha søkt ly for vinterkulden på et kjøpesenter. Trond Arntzen har skrevet manus, mens Even Hafnor har regissert kortfilmen, som har nærmere 350.000 kroner i budsjett.

Filmen har allerede vunnet priser under både nasjonale og internasjonale filmfestivaler. I helga ble det klart at filmen er tatt ut til sin fjerde internasjonale A-festival, Encounter Short Film Festival i Bristol. Tidligere har den deltatt under A-festivaler i Leeds og Tampere, samt at den skal delta i Odense senere i august. A-festivaler gjør filmen kvalifisert for nominering til BAFTA, Oscar, European Film Awards og Cartoon d’Or.

— Det er A-festivaler alle filmskapere ønsker, så vi er selvfølgelig kjempefornøyd med fire festivalnominasjoner, sier Blichfeldt.

— Når filmen er ferdig med festivalrunden, som er på omtrent to år, vil vi nok prøve å få den inn på tv. Og jeg skulle tro den var aktuell for noen kanaler, sier hun.