11 år gamle Lila Elveseter Abrahamsen vakte stor oppsikt i Norge med sin versjon av Demi Lovato's "Give Your Heart a Break". Nå har Ellen DeGeneres også fått øynene opp for 11-åringen:

— Du vil ikke tro at denne sangeren er bare elleve år, skriver The Good News with Ellen.

- Måten Lila fremfører Demi Lovato's "Give Your Heart a Break,"skulle en tro at hun var født med en mikrofon i hånda, skriver The Good News with Ellen. Foto: Myklebust, Eva

— Vi elsker å rette søkelyset mot talentfulle barn, og Lila Elveseter Abrahamsen fra Norge er oppsiktsvekkende av flere grunner. Ikke bare opptrer hun med en emosjonell modenhet godt over den gjennomsnittlige 11-åring, hun har også bare sunget i to år! Måten Lila fremfører Demo Lovato's "Give Your Heart a Break", skulle en tro at hun var født med en mikrofon i hånda, skriver The Good News with Ellen videre om Lila.- Vi har på følelsen av at det ikke er lenge før Lila blir med på "Norske Talenter", eller hva nå enn den norske varianten av Broadway er, står det videre på siden.

- Alt kan skje

Videoen der Lila synger "Give Your Heart a Break" er spilt inn i Lydbølgen studio. Øystein Aamodt som driver studioet setter stor pris på oppmerksomheten fra Ellen DeGeneres:

— Det er fantastisk, og en veldig god markedsføring.

Aamodt kan fortelle at det har strømmet på med tilbud til Lila, men at ingenting er landet ennå.

— Det er vanskelig å se størrelsen på det nå. Alt kan skje, sier Øystein Aamodt.

Mye skryt

I Norge har flere norske musikkpersonligheter skrytt av det unge talentet:

— Jeg ble servert dette i dag morgen, både fra Fædrelandsvennen og fra en kollega. Som sikkert alle andre, så mener jeg det er utrolig sjelden i norsk sammenheng, at man opplever noe slikt av en så ung person. Egentlig skjer det bare i Amerika. Hun synger helt utrolig. Det er bare å lukke øynene og høre på stemmekvaliteten. Det var verdens beste start på dagen, skryter Karlsen, som gjerne hører mer fra Lila, sa Jan Fredrik Karlsen om Lila på onsdag.- Det er en oppsiktsvekkende voksen stemme, både i måten hun synger på, selvtilliten hun viser, klangen, den gode uttalen og intonasjonen, sa musikkjournalist Asbjørn Slettemark.