Det er nettstedet TMZ som har plukket frem noen utvalgte godbiter om stjernenes dagligliv. Visste du for eksempel at:Britney Spears tre ganger har tasset barbeint inn på toalettet på bensinstasjoner? Eller at Jessica Alba iblant parkerer på handikapplasser, selv om hun er usedvanlig lettbeint.

At Ben Affleck plukker opp morgenavisa i underbuksa får nå være. Men Lindsay Lohan bør antagelig være glad for at fotografen ikke fikk solgt bildene av henne der hun piller seg i nesen i flere minutter av gangen.

Ifølge paparazziene banner Cameron Diaz som en mann — og er helt klart den som har føringen i forholdet til Justin Timberlake, som hun avbryter hele tiden. Pamela Anderson er derimot idealmammaen: Hun lager mat til barnas klassekamerater, henter barna sine hver dag og er raus med kjærtegnene.

Noen irriterer seg over de innpåslitne fotografene, en av dem er Mel Gibson, som pleier å leke katt og mus med dem - og gjemmer seg bak biler og prøver å skremme dem. Men Madonna er smartest: Når hun er ute og sykler, har hun gjerne på seg akkurat de samme klærne - så paparazziene ikke får noen nye bilder å selge. (©NTB)