MacLaine langer ut mot sine unge kolleger i de to siste filmene hun har medvirket i, «I dine sko», «Forhekset» og «Ryktet går...» — Cameron Diaz, Toni Collette, Jennifer Aniston og Nicole Kidman.Hun hadde sett frem til å dele sine historier og erfaringer med dem, men de ville til gjengjeld bare snakke om seg selv, ifølge Contactmusic:

— Cameron pleide å tilbringe den første timen av øvingstiden med å snakke om problemene hun hadde med å komme seg ut av huset og unngå fotografene utenfor. Nicole Kidman, som jeg forguder, stilte spørsmål om å leve lenge da vi laget «Forhekset», men ikke noe mer om yrket, sier MacLaine.

Hun røper videre at hun med Jennifer Aniston snakket mye om følelser og sannhet fordi problemene med ektemannen Brad Pitt begynte å dukke opp i pressen under filminnspillingstiden. Men heller ikke Aniston spurte MacLaine mer om bransjen.

— Da vi laget «I dine sko» så var øvingsscenen vår der hvor garderoben min var da jeg laget flere av filmene mine. Jeg ville vært glad for å dele mine erfaringer bare om disse filmene, men Cameron og Toni spurte meg aldri om noe når kamera ble slått av, sier MacLaine.

Som egentlig gjerne vil gjøre det samme som sine yngre kolleger - altså bare snakke om seg selv. Og det beste rådet hun ville gitt dem, hvis de nå hadde spurt?

— Ikke ødelegg alt, slik jeg gjorde. (©NTB)