Da filmen «Thank You For Not Smoking» ble vist for fulle hus under festivalen — med Katie Holmes i salen - viste det seg at 12 sekunders nakenscene mellom hennes rollefigur og en medspiller var borte.Publikum merket ikke noe, men regidebutanten Jason Reitman henvendte seg likevel til salen etter at visningen var ferdig for å beklage den manglende scenen.

Dermed begynte sladder og rykter å gå i Park City, Utah, der Robert Redford har sin årlige filmfestival og hvor kjendiser samles i hopetall. Flere medier spekulerte i om det var Tom Cruise som var så beskyttende overfor sin gravide forlovede, at han hadde sørget for at sexscenen forsvant, ifølge E! Online.

Cruise selv stakk av for å stå på ski uten å kommentere, mens den ferske regissøren forklarte til Times at det var skjedd en feil da to filmruller ble klippet sammen for å lage kopien som skulle til Sundance.

Uansett lover Reitman at en naken Holmes skal være på plass igjen når «Thank You For Not Smoking» har USA-premiere 17. mars. (©NTB)