Regissør Robert Luketic har ifølge Daily Variety tilbudt J. Lo, John Travolta, Luke Wilson og Shirley MacLaine store roller i den kommende filmen.Ingen avtaler er ennå undertegnet, men ifølge bransjebladet forventes det at alle stjernene blir med — slik at innspillingen kan begynne i oktober i år.

Såpeserien «Dallas» hadde fjernsynspremiere i 1978 og handlet om oljefamilien Ewing fra Texas, som var like tvilsomme i sin forretningsvirksomhet som i familielivet. Siste episode ble sendt i 1991. Men seriens høydepunkt var da J.R. Ewing ble skutt i sesongavslutningen 1979-80, og svaret ble avslørt 21. november 1980 i episoden «Who Done It?». Da fulgte rekordhøye 83 millioner amerikanske seere med for å se hvem som hadde skutt.

Jennifer Lopez spilte hovedrollen i regissør Luketics forrige film, «Svigermonster» - der også Jane Fonda gjorde en comebackrolle. Luke Wilson har også jobbet med Luketic før, i «Legally Blond» - mot Reese Witherspoon som fikk sitt gjennombrudd med filmen. Wilson er påtenkt rollen som Bobby Ewing, mens Shirley MacLaine blir den nye matriarken, Miss Ellie.

Å finne rette mann til å spille smått legendariske J.R. Ewing var ingen lett nøtt å knekke. Både Mel Gibson og Kevin Costner var inne i bildet, men det endte med John Travolta som den rette.

Nå håper filmbransjen i Texas at «Dallas» vil bli filmet der, og har iverksatt kampanjen «Shoot J.R. in Dallas». (©NTB)