Den tettsittende drakten skal ha fått stjernen til å steile – og vurdere hvor vidt hun ville medvirke, forteller hun selv til Aftonbladet som traff henne i Los Angeles. Det skal ha tatt fire timer å overtale henne. – Men til slutt var det bare å gi seg, sier hun videre i intervjuet. Og helt uvitende om hva rollen som «Black Widow» innebar, var hun dog ikke.

– Jeg hadde sjekket opp en del på forhånd, og visste nok at det var snakk om en kroppsnær drakt. At den skulle være så ekstrem, kunne jeg likevel ikke ha drømt om. Men den var uventet bekvem å ha på seg, takk og lov! Jeg skulle jo ha den på meg når jeg banket opp tolv voksne menn, sier skuespilleren videre.

Hun fnyser av påstandene om at filmskaperne skal ha gitt henne beskjed om å gå ned i vekt for å komme inn i drakten. I stedet var det slik at kiloene rant av da hun begynte å trene til kampscenene: – Dersom du visste hvor mye hardt arbeid som ligger bak actionscenene ... Jeg har levd, spist og trent som en idrettsutøver – på elitenivå, mener hun.

«Iron Man 2» er allerede en kassesuksess og ytterligere to filmer planlegges i serien. – Jeg håper jeg kan få være med, sier Johansson. (©NTB)