KRISTIANSAND: — Jeg er veldig fornøyd om dagen, og er veldig glad i sommeren. Det er jo sommermusikk jeg lager, så det passer veldig bra med været, sier Sanchez i forkant av kveldens konsert.

Han har kun spilt i Ravnedalen én gang før, og det ga mersmak. I likhet med på Kick den 16. mai, blir konserten i Ravnedalen med fullt band. Sanchez' faste klan er Kjetil Grande på gitar, Morten Martens på bass og tangenter og Trygve Tambs-Lyche på trommer. I tillegg lover han gjesteopptredener fra både Gift og Oscar. Førstnevntes første digitale EP er rett rundt hjørnet, og er et prosjekt Salvador har vært sterkt involvert i.

Salvador Sanchez trakk horder av folk til Kick 16. mai, og med været i ryggen er sjansene store for at det blir utsolgt også i Ravnedalen i kveld.

— Det blir mye av de samme låtene som vi spilte på Kick, men vi holder på litt lenger. Noe "lavere" blir det nok på denne scenen, vi må mikse det til litt med lyden, sier Sanchez.

Sesongens første Ravnedal-konsert med Erik Faber ble en suksess. Senere i sommer blir det også utendørskonserter med en rekke andre lokale artister.