KRISTIANSAND: Fædrelandsvennens anmelder, Rune Slyngstad, er imidlertid full av lovord i sin anmeldelse av cellopunkernes første fullengder og gir terningskast fem.

— Dette låter så fett, friskt og tøft at det nesten ikke er til å tro, er hans dom.

Hva synes du om Honningbarnas plate? Si din mening og gi ditt terningskast i debattfeltet under!

Han får følge av VGs anmelder, Tor Martin Bøe, som lar også seg begeistre og hente fram femmeren på terningen.

- Dette er punkrock slik det skal spilles, men aldri har det vært spilt slik her til lands. Det var sannelig på tide.

Terningskast 3

Dagbladets anmelder kan imidlertid styre sin begeistring og mener det er et godt stykke vei mellom bandets energiske sceneopptreden og plateinnspilling og smeller terningskast tre i bordet.

- Honningbarna må altså tåle å være ung og lovende en stund til, i alle fall på plate, mener Torgrim Øyre.

Øyre står for platens laveste poengscore blant anmeldelsene fvn.nå har gått gjennom på nett i dag. Andre igjen peker på cellopunkernes energiske sørlands-punk, men etterlyser bedre låtmateriale.

— Honningbarnas første CD er en kruttønne av energisk sørlands-punk, men mangler variasjon, mener nettstedet Ekvidem og lander på terningskast 4. Det samme som Østlandets Blad.Aftenpostens anmelder mener debuten lover godt for framtidige utgivelser.

- En debut som er lovende – og vel så det. Neste gang tipper jeg det sitter hele veien. Harald Fossberg, Aftenposten. Terningskast 4.

Inn på listetopp

Allerede første salgsdag føk Honningbarnas fullengder rett inn på en 3. plass på Platekompaniets topp 15-liste. Bare slått av Big Bang «Epic Scap Metal» og Radioheads «The King Of Limbs».

Platekompaniets såkalte «Topp 15-liste», er for øvrig ikke basert på salgstall, men på musikkjedens satsing blant de ferskeste plateutgivelsene.

Hva synes du om Honningbarnas plate? Si din mening og gi ditt terningskast i debattfeltet under: