Woods kone har tatt turen til klinikken for å besøke sin skandaliserte ektemann, heter det i en melding fra The Sun. Tiger Woods mange utroskapsaffærer har skapt overskrifter over hele verden etter at den ene elskerinnen etter den andre sto fram mot slutten av fjoråret. Men Nordegren skal nå ha trådt støttende til for å få ektemannen «avvent».

Den svenske 30-åringen skal ha tatt turen til klinikken i Hattiesburg, Mississippi, for fem dager siden for å ta del i den siste delen av behandlingen, heter det. Og paret skal ifølge tabloidene forlate klinikken sammen denne helgen.

Videre hevdes det at Woods og Nordegren planlegger en lang ferie sammen om bord i sin luksuriøse yacht. En kilde sier: – Tiger vil vise henne at han er en fullstendig forandret mann.

En venn av Nordegren sier angivelig til magasinet OK!: – Hun har innsett at hun ikke kan forlate ham nå, hun kan jo bidra til at han får bukt med problemet.

Nordegren skal også ha fått hyppig og omfattende opplæring av eksperter ved klinikken for å forstå hva ektemannen «lider av». En venn sier: – Hun sier hun har lært at sex fikk ham til å slappe av, for ham var det som å ta seg en drink. (©NTB)