Stjerneparet Sarah Jessica Parker (44) og Matthew Broderick (47) jubler over nyheten om at nå skal bli foreldre til jentetvillinger.

– Hele familen er overlykkelig, melder paret ifølge Reuters.

Parker er mest kjent for rollen som Carrie Bradshaw i tv-serien Sex og Singelliv. Broderick slo igjennom med «Skulk med stil» i 1986, og har siden blant annet gjort seg bemerket i «Godzilla».

Gift

De to har vært gift siden mai 1997 og har sønnen James sammen. Entertainment Weekly melder at de to lenger har forsøkt å utvide familien. Flere barn har det imidlertid ikke blitt på paret, før de nå venter tvillinger ved hjelp av en surrogatmor.

Film

Parker gjorde også stor suksess i filmatiseringen «Sex and the City», og en oppfølger er ifølge Imdb.com ventet i 2010. Overfor Daily Express skryter Parker av ektemannens forhold til sønnen. Hun benytter også anledningen til å filosofere litt om kjærlighet:

– Kan vi alle finne den ene store kjærligheten? Det er ikke alle som leter etter den ene store kjærligheten. Noen leter etter ti. Noen er ute etter å tilbringe tid med seg selv. Finnes den ene store kjærligheten for alle? Jeg vet ikke. Jeg kan bare tenke p mitt eget liv, sier hun.