KRISTIANSAND: — Han har nå gått og lagt seg for å sove litt. Selvfølgelig var han litt fortvilet over at flyselskapet har rotet bort klærne hans, men jeg kan garantere at han er både blid, positiv og ved godt mot. Og gig blir det i kveld uansett. Platene er foreløpig det eneste som er kommet frem, sier lokalagent Peer Osmundsvaag, som har ansvaret for å ta seg av Boy George mens han er i Kristiansand.

Den gamle Culture Club-stjernen skal spinne plater for regnvåte klubbgjengere med behov for å få tilbake varmen i kroppen.

Kjevik har annonsert at utstyret vil komme med 21.30-flyet fra København, så trolig vil den britiske stjernen få både klær og sminke før han ankommer Kick rundt midnatt for å snurre plater. Konserten startet

— Det har vært en del rot med bager som er blitt borte med bagasjen. Tirsdag skjedde det samme med Woody aka The Nudge, som skulle spille på " Friends & Family" på Havana. Det er frustrerende, og vi forstår ikke hvorfor det skjer. Mulig det er på grunn av ekstra sikkerhetssjekker eller liknende, sier Osmundsvaag.

Tross trøbbel med bagasjen, er agenten klar på at Boy George har det veldig bra i Kristiansand.

Trolig vil et par timers søvn og nyankommet utstyr gjøre susen for stjernen.