På hjemmebane sliter pop-prinsessen Britney Spears med å få omsorgsretten for sine to sønner. Nå vil hun hjelpe andre barn.

«Blackout» på Ebay

Britney Spears har sammen med fotobyrået X17 gått sammen om å hjelpe Unicef, FNs hjelpeeorganisasjon for barn, skriver people.com.

Britney har signert sin siste plate «Blackout», og lagt den ut på Ebay . Her kan hvem som helst by på verket, og hele summen skal gå til Unicef, ifølge en pressemelding fra X17. People har ikke klart å få en kommentar fra noen av Britneys talspersoner.

7200 dollar

Det første budet på platen var på 25 dollar. Tirsdag formiddag var det høyeste budet på 7200 dollar, drøyt 38.000 kroner.«Blackout» har fått tildels svært gode kritikker, og gikk inn på andreplass på de amerikanske listene etter en uke i salg – bare slått av Eagles.

Britney Spears kan trenge å glede seg over platesalget, for ellers er det ikke mye positiv mediaoppmerksomhet hun får. Det er snakk om ulovlig kjøring, manglende narkotester og at hun bruker lite av den avsatte tiden med barna til å være sammen med dem.

Britney Spears og eksmannen Kevin Federline skal møtes i retten igjen 26. november.