Det var fredag at en mann i 40-årene ble funnet død foran huset til skuespilleren Ving Rhames i Los Angeles. Det ble først antatt at han var blitt drept av flere hunder, da hans kropp hadde merker etter hundebitt.

Fire hunder

Nå melder politiet at mannen, hvis navn ikke er blitt offentliggjort, døde av et hjertesvikt mens han løp fra hundene, sier politet ifølge nyhetsbyrået WENN.

Los Angeles-politiet sier at dette ser ut til å være en ulykke og at dette trolig ikke får noen konsekvenser for Ving Rahmes.

Politet sier videre at mannen hadde merker etter hundebitt på armer og bein, men at disse i seg selv ikke var dødelige.

Ingen kommentar Ving Rhames bor i det fasjonable strøket Brentwood i Los Angeles. Han var ikke hjemme da angrepet skjedde, da han spiller inn en film utenfor USA. Representanter for 46-åringen har så langt ikke gitt noen kommentarer

Politiet i Los Angeles sier at den rundt 40 år gamle mannen som ble omkom, hadde jobbet for Rhames i to år, både som vaktmester og som hundepasser for Rhames mange hunder. Det er ikke klart hvem som ringte og varslet politiet om hundeangrepet, skriver Reuters.

Emmy-nominert

Ving Rhames er trolig mest kjent for å ha spilt sammen med Tom Cruise i de populære «Mission:Impossible»-filmene, men han har vært med i en lang rekke filmer på kino og tv. Han har også vunnet en Golden Globe for rollen som boksepromotor Don King, og han ble også nominert til en Emmy for samme rolle.

Mer om Ving Rhames finner du her.