KRISTIANSAND: På en pressekonferanse i ettermiddag ble det klart at styreleder i Quartfestivalen, Magne Aasheim Knudsen, trekker seg. Resten av styret stiller også sine plasser til disposisjon.

Se video her

Aasheim Knudsen utelukker å stille til gjenvalg, og sier grunnen til at han trekker seg er fordi han vil konsentrere seg om jobben han har.

— Jeg har holdt på i tre år, og det er en tid for alt. Nå vil jeg fokusere på andre oppgaver og på å beholde jobben min, sier Aasheim Knudsen på pressekonferansen.

Ansettelsen av Nordgård skjedde under onsdagens møte i Quart-styret.

— Daniel er en god mann. Jeg vet at han kan levere, det har han vist tidligere. Han brenner for Quart. Jeg tror dette er riktig mann, sier Aasheim Knudsen om Nordgård.

Hva tror du? Er Nordgård riktig mann? Si din mening!

Han legger til at han har jobbet lenge med å få Nordgård inn i Quartfestivalen.

Vil lage kjempefest

Daniel Nordgård har høye ambisjoner med Quartfestivalen.

— Jeg takket ja fordi jeg vil bidra til at Quart blir en kjempefest, sier han til fvn.no.

— Blir det endringer i festivalprofilen?

— Vi skal fremdeles være en rockefestival, men vi skal bruke byen mye mer. Men det blir ikke noe revolusjonerende forandring i profilen.

Daniel Nordgård kommer fra stillingen som fagsjef i Sørlandet Kunnskapspark og tiltrer stillingen som festivalsjef umiddelbart.

— Quart skal igjen bli Norges beste rockefestival. Jeg hadde ikke tatt denne jobben hvis ikke jeg var overbevist om at sommeren 2008 vil ende med et fantastisk comeback for Quartfestivalen, sier Nordgård.

Vi kommer tilbake med mer.