Ja, det er lenge til. Ja, det kan være du glemmer det raskt. Men det finnes også folk som faktisk liker å langtidsplanlegge, og denne artikkelen er for dem.

Norwegian Wood

I år ble ikke alle dagene utsolgt i Frognerbadet, men sterke navn som Tori Amos, Travis og Wolfmother sørget for stor stemning.

Festivalen arrangeres i 2008 fra 12. til 15. juni.

Følg med for billettslipp og navn her .

Hove

Nykommeren Hove i Arendal ble medievinner, gikk med underskudd og fikk oppleve at regnet gjorde deler av campingplassen ubeboelig. De kjører på med sesong to, og har allerede booket flere band som Familjen, Bullet for my valentine og In flames.

Hove holder seg til juni, og festivalen kjøres i gang fra 24. juni og avsluttes den 28. Billettsalget er allerede i gang.

Følg med på bandslipp her.

Quart

Overlevde nesten ikke, men i 2008 skal de komme tilbake sterkere enn noensinne, sies det. Ledelsen har lovet å ta hele sentrum i bruk og band som Radiohead og Rage against the machine er nevnt som ønskelige navn. Så langt er ingen band bekreftet booket. I fjor gjestet store navn som 50 Cent, Scissor Sisters og The who Quart.

Det har vært snakk om å kutte ned på antall festivaldager, men ledelsen er uansett helt klar på at Quart skal arrangeres den første uka i juli som alltid.

Mer info om Quart og band og billetter her.

Roskilde

Danskenes stolthet Roskilde arrangeres også neste år på samme tid som Quart. Festivalen starter 3. juli og avsluttes den 6. Hvem som kommer til Roskilde, kan du følge med på via hjemmesiden til festivalen.

Billettsalget starter 1. desember.

Øya

Øyafestivalen i Oslo legger ut de første billettene til 2008-utgaven 1. desember. Hvem som kommer til Middelalderparken er ikke klart, men du kan følge med for oppdateringer på Øyas hjemmeside.

Øya rockes i gang 5. august og avsluttes 9. I fjor stilte navn som Tool og Roky Erickson i Oslo.