Grimstad: Kvart på ti entret et av kveldens to største band, Briskeby, scenen på plenen på Groos, og festivalområdet var smekkfullt av engasjerte og festklare publikummere, som kunne høre en Lise Karlsnes i festivalform. Med et lekent sceneshow kombinert med glitrende musikere, og ikke minst frontfigurens lett gjenkjennelige og vakre stemme, leverte Briskeby en konsert som vil bli husket lenge i sørlandsbyen Grimstad.

-Det er fantastisk å være her, dere er så vakre, ropte Briskeby -Lise fra den store scenen, mens hun kastet på det mørke korte håret, og vrikket på den lange slanke kroppen, som var moteriktig tandert med navlehøye dongeribukser og hvit singlet.

-Det er du og, jallet det fra publikumsmassen, med en overvekt av mannlige stemmer, som sammen med den kvinnelige delen av publikum rocket hemningsløst inn i lørdagens sene timer.

Turboneger

Kveldens andre hovedband var de wresling-look-alike utkledde turbonegerne, som alltid gir et forrykende show, og en glimrende konsert opplevelse.

-Med sin sørlandske dialekt oppildnet fronfigur Hank Von Helvete de konsert abstinens syke publikummerne med setninger som ikke gjør seg på trykk, men som passer akkurat perfekt i den settingen de ble sagt.

Og at Turboneger tidligere på dagen hadde holdt enda en konsert på Kvinesdal Rockefestival, var det ingen som kunne merke noe til. Det energiske varemerket var akkurat like intenst som det pleier, og de tusenvis av fans som møtte opp, fikk akkurat det de ønsket!