KRISTIANSAND: Flekkerøy-jenta Eva Laading (22) er som eneste sørlending videre i TV3s realityserie Top Model. Neste uke ser vi henne gå fra søt og naturlig til modellvakker og catwalk-klar, med hjelp av MTVs moteekspert Gerry DeVaux.

— Jeg gleder meg til å se det. Uansett er jeg sikker på at det vi opplevde er noe helt annet enn det som kommer på tv, sa Eva til fvn.no før første episode ble vist mandag kveld.

Neste episode blir innholdsrik for de tolv modellspirene, som pakker kofferten og reiser til London for å styles og fotograferes. Her får de møte MTVs moteekspert Gerry DeVaux, som gir jentene en ny look ved hjelp av hår og makeup.

Først får de imidlertid deres aller første oppdrag: De skal shoppe et moteriktig antrekk og kle seg om på toppen av en dobbeldekkerbuss gjennom Londons gater - på vei til makeover og fotoshoot i SoHo.

Har erfaring

Nivået på modellene er variert, og Eva Laading er ei av jentene som kjenner modellbransjen fra før. Hun var en av finalistene i Frøken Norge for to år siden, og endte da på en tredjeplass. Hun meldte seg på Top Model etter tips fra ei venninne:

— Jeg synes det hørtes gøy ut. Men jeg har ingen drøm om å jobbe som modell i fremtiden, sier Eva til fvn.no.