Tidligere denne uken skulle Britney Spears ha levert sin vitneforklaring i forbindelse med foreldrerettssaken som foregår mellom henne og Kevin Federline.

Britney var pålagt av retten til å møte opp hos eksmannens advokat kl 10 onsdag formiddag, men i siste liten trakk popprinsessen seg fra avtalen, visstnok på grunn av at hun var blitt syk.

Nytter ikke med helsesøsterlapp

Mark Vincent Kaplan, K-Feds advokat, kjøper ikke unnskyldningen til popikonet som samme natt ble fotografert i sin bil langs Los Angeles veier. Britney stoppet da blant annet innom en bensinstasjon.

— Det er ikke som i fjerdeklasse da du fikk en lapp fra helsesøster og alt er ok, erklærer Kaplan ifølge Wenn.

Han håper nå Britney skjerper seg ellers kan det vanke fengselstid for småbarnsmoren.

— Hvis du ikke følger rettens bestemmelser, blir det oppfattet som lite respektfullt. Vi er egentlig ikke ute etter å straffe henne, men vi er interessert i å få all fakta og informasjon på bordet, sier advokaten videre.

Til US Magazine sier Kaplan at han vil ta Britneys «ugyldige» fravær opp i retten, mest sannsynlig i løpet av de nærmeste 30 dagene.

Slik blir julen

Selv om mye ennå er uavklart i foreldrerettssaken, sier Kaplan det er bestemt hvordan sønnene Sean Preston (2) og Jayden James (1) skal feire jul.

— Kevin vil gjerne at barna skal få oppleve jul, julaften og første juledag med både seg selv og deres mor.

Ifølge Kaplan har det blitt lagt planer som skal sikre Federlines ønske om at alle fire kan feire høytiden sammen.