Barbra Streisand skulle åpnet sin Europatur 15. juni i Roma. I og for seg hyggelig for Romas innbyggere, men italienske forbrukergrupper likte ikke at billettprisene gikk helt opp til 7000 kroner. De ville at Romas myndigheter skulle nekte Streisand å komme.

Slipper

Den kattepinen slipper nå myndighetene unna. For Barbra Streisand har nå bestemt seg for at hun likevel ikke åpner turneen i Roma, skriver Reuters.

En talsperson for konsertbyrået CPI, som står bak turneen, sier til nyhetsbyrået at opptredenen er avlyst på grunn av produksjonsvansker og at protestene mot billettprisene, som har gått verden over, ikke har noe med saken å gjøre.

Det kommer dermed til å komme nye datoer og nye byer på Streisands konsertplan de neste dagene. Talspersonen sier at det fremdeles er meningen av den 65 år gamle sangeren skal opptre som planlagt 21. juni i Wien, som opprinnelig ville vært andre stopp på turneen.

Stockholm

Barbra Streisand gjør sjelden turneer, og har ikke sunget mye i Europa. Denne gangen er det planen at byer som Paris, Dublin, London og Stockholm skal få besøk. Billettene til konserten i Stockholm legges ut for salg mandag 28. mai.

Barbra Streisand gjør store penger på sine sjeldene turneer. I fjor spilte hun 20 ganger i Nord-Amerika. Det ga en inntekt på om lag 557 millioner kroner.

Følg med på nye datoer på Streisands offisielle hjemmeside.