Produsentene til Lindsay Lohans neste film, «Poor things», vil tilrettelegge situasjonen best mulig for skuespillerinnen som for tiden befinner seg på et rehabiliteringssenter.

De forandrer nå på innspillingsplanen slik at de kan utsette Lohans scener og filme de så snart hun er ute av rehab igjen.

Dette melder Reuters.

Ikke gammel nok

— For å hjelpe Lindsay Lohan og hennes restitusjon, har vi akseptert Lindsays ønske om å fortsette arbeidet med «Poor things» etter rehab, uttalte produsentene.

Det var etter en fyllekjøreepisode søndagsmorgen som førte til Lohans akutte innlegging.

Mercedes-Benz'en hun førte ble kraftig skadd i episoden som endte i grøfta på Sunset Boulevard i Beverly Hills.

I tillegg fyllekjøringen, har heller ikke Lindsay lov å drikke alkohol ifølge regelverket i California. Det må hun vente med til 21-årsdagen 2. juli.

Ulovlig skjenking?

Det settes også spørsmålstegn om klubben som Lindsay gjestet lørdagskveld fulgte skjenkeprinsippene.

En video viser nemlig Lohan som forlater Les Deux kl 03.30. I California kan det ikke serveres alkohol etter kl 02.00. Eieren av Les Deux har i ettertid forklart at Lohan ikke drakk under restaurantbesøket, men kun spiste middag.

— På grunn av den enorme paparazzimengden på utsiden av Les Deux denne kvelden, tillot vi Lohan å bli sittende lengre og vente på sine venner, hevdet Lonnie Moore ifølge Showbuzz.com.

Ekskriminell pappaprest

Lindsays far, Michael Lohan bekrefter ovenfor E! at datteren befinner seg i et avrusningsprogram for å kvitte seg med avhengighet til alkohol og narkotika.

Ifølge Mr. Lohan skal et av rusmidlene være den reseptbelagte smertestilleren Oxycontin.

— Jeg har snakket med folkene som pleier Lindsay fordi jeg vil være sikker at hun får den rette behandlingen, erklærte pappa Lohan til E!s programleder.

Michael Lohan som i mars ble løslatt fra en toårig fengselsstraff etter å ha blitt dømt for overfallsforsøk, har også kjempet sin egen kamp mot avhengigheten.

Men bak murene gikk han på bibelskole og nå er han prest i Assemblies of God ministry.