BERGEN: Årsaken er at gitarist Keith Richards pådro seg en hjernerystelse da han falt ned fra en palme på Fiji. Han ble operert 8. mai, men er nå på bedringens vei, melder bandets nettside.

Ifølge danske medier skal konserten i Horsens være utsatt på ubestemt tid. Men markedsansvarlig for konsertarrangør Gunnar Eide i Bergen, Kristin Svendsen, sier det ikke har kommet noen beskjed om konsertenes skjebne fra Stones-crewet.

– Vi har daglig kontakt med dem, men de har foreløpig ikke sagt noe om konserten blir utsatt eller ikke. Danmark har valgt å gå ut med en avlysning av datoen fordi de tror at konserten vil bli utsatt. Vi tror også at 6. juni-konserten i Bergen vil bli berørt, men vil ikke gå ut med noe før vi vet, sier Svendsen til NTB.

Hun håper at beskjeden om en revidert turné vil komme snart, men påpeker at det er mye som må ordnes når så mange land blir berørt.

– Alle landene som Stones skal holde konsert i må sende inn nye datoer og tider som passer, og flyruter må ombookes. Det tar tid. Men det er forferdelig at publikum må gå å lure på om de skal på konsert eller ikke, så når beskjeden kommer vil vi sende den videre så snart som mulig. Billettene vil selvfølgelig gjelde uansett hvilken dato det blir, lover Svendsen.