Glenn Lyse (33) fra Stavanger og Timian Naastad (17) fra Kristiansund pekes ut som favoritter når seks nye deltakere skal prøve å synge seg videre til finalefasen i kveldens Idol.

Takler presset bedre — Glenn Lyse har han hatt en stigende utvikling og det er bare han som holder noenlunde samme nivå som Timian. Glenns alder gjør nok at han takler nervene og presset bedre enn de andre, sier oddssetter Rudi Thomassen i Betsafe.com.

16 år gamle Linnea Dale fra Tinn i Telemark ser ut til å bli deres største konkurrent. Både hun og Timian skal synge sine egne låter, det samme som første finalist Isabella Leroy gjorde. Kan det bli avgjørende også i kveld?

En av deltakerne som oddselskapene ikke regner med vil komme langt, er Ann-Sophie Endresen (17) fra Bergen. Selv sier hun følgende til BT om om vil satse penger på seg selv og tjene noen kroner:

– Haha, «Idol» handler om å få frem og skape en artist, og ikke om gambling. Derfor blir det helt feil for meg, selv om det er morsomt hvis noen satser penger på meg.

Dette synger onsdagens deltakere * Anne-Sophie Endresen: «Listen» (Beyonce)

  • Glenn Lyse: «Crazy» (Gnarls Barkley)

  • Morten Remberg: «Don´t let the sun go down on me» (Elton John)

  • Linnea Dale: «What do I know about love» (Linnea Dale)

  • Lisa J. Schjelderup: «Hurt» (Christina Aguilera)

  • Timian Ripnes Naastad: «Wakeup call» (Timian Naastad)