— Det var mange gode kandidater på scenen, men vi følte at Sara & Arash hadde det lille ekstra både når det kom til utstråling og publikumstekke. De passer perfekt inn på Hove, og vi håper at mange flere vil få øynene opp for dem, sier juryformann og Hovefestivalens bookingansvarlig, Toffen Gunnufsen.

Torsdag kveld bestemte representanter fra Hove, SØRF og TrashPop at det er Sara & Arash som har vunnet spillejobben på Hove. I samarbeid med Trashpop er det fjerde året på rad at artistkonkurransen finner sted i Kristiansand.

— Det er veldig deilig. Dette blir en bra sommer, sier Arash Safartabar til Fædrelandsvennen.- Hva betyr det for dere å få spille på Hove?

— Vi har alltid vært der, og er veldig glade i festivalen. Vi har alltid tenkt at vi vil spille der, og da er det gøy å endelig få gjort det!

Søskenparet kan fortelle at det blir nye sanger på repertoaret til sommeren.

— Vi holder på med en EP nå, sier Sara Safartabar

EP-en skal etter planen komme ut til høsten.

De andre finalistene i Hoveslaget var Gatebrigaden, Andy The Candy, Johnny Kahlua, Confusion og Cheap Karma. Konferansier var den kjente norske bloggeren Kong Halvor. Neste stopp for Hoveslaget er Black Box i Arendal lørdag 8. mars.