KRISTIANSAND: Kaizers Orchestra, Jarle Bernhoft og Lido Lido spiller under todagersfestivalen Odderøya Live i sommer. Kaizers spiller på Odderøya Lives klubbkonsept på Kick allerede i mars, og den konserten ble så fort utsolgt at arrangørene ønsket å hente bandet tilbake i sommer.

— Klubbkonserten solgte ut nesten før vi fikk lagt ut billettene. V har fått ekstremt mange henvendelser fra folk som ikke rakk å kjøpe billett, og også mange som var lei seg for at det var 18 års aldersgrense. sier Trond Aage Nyhus i Odderøya Live i en pressemelding, og forteller at det ikke vil bli noen aldersgrense under konserten i juli.

Jarle Bernhoft har den siste tiden fått rykte som en ekstraordinær liveartist. Under Bylarm forrige uke ble han tildelt Statoilstipendet på en million kroner, som gis til en artist med potensial til å nå et bredere nasjonalt og internasjonalt publikum. Nylig mottok han også spellemannpris både for ”Beste mannlige artist” og ”Årets spellemann”. Han spilte dessuten på Nobelkonserten og på amerikanske Ellen DeGeneres Show i fjor.

Lido Lido slapp forrige uke sitt debutalbum ”Pretty Girls & Grey Sweaters”, og anses som en av landets mest lovende unge artister. 12. juli spiller han altså på samme scene som mer etablerte Kaizers Orchestra og Jarle Bernhoft.

Dagen etter spiller Roxette og CC Cowboys under Odderøya Live.

pressebilde 0112 ko paalaudestad.jpg Foto: Paal Audestad