Snoop_4.jpg Foto: Jon Anders Skau
Snoop_3.jpg Foto: Jon Anders Skau
snoop_Henvis.jpg Foto: Jon Anders Skau
Snoop_2.jpg Foto: Jon Anders Skau

ARENDAL: For å understreke budskapet hadde Snoop med seg en scenenmaskot på scenen ved navn Nasty Dogg som gjennom konserten røykte på noe som lignet en joint, mens rapperen selv fikk publikum til å rope "smoke that shit".

Arrestasjonen tidligere på dagen har med andre ord ikke skremt Snoop fra å fortsette å reklamere for bruk av marihuana.

Stappfullt

Plenen foran Hovescenen var stupfull da Snoop Dogg og teamet var på plass presis klokken 22.30 torsdag kveld. At Snoop holder tida er noe som skiller seg fra enkelte tidligere konserter verdensstjernen har gjort på norsk jord.

Stemningen kokte på Tromøya, og rapstjernen fikk en varm velkomst fra Hove-folket etter en lang introduksjon fra sin platesnurrer. En introduksjon hvor Snoop-makkeren blant annet benyttet anledningen til å spørre publikum: "Norway, are you smokin' weeeeeeeed? And are you ready for Snoop Doggy Dogg?"

Damer og bling

På tross av en liten forsinkelse i forbindelse med lovbruddene, var Snoop på plass til avtalt tid. Og det seg hør og bør var han flankert av to kvinnelige dansere. Selv var han kledd i strikkelue i Jamaica-farger, solbriller og et mikrofonsmykke det luktet heftig bling av.På andre låt fikk stjernen selskap av to sidekicks som hjalp til med tyngde til hans egen stemme.

Hits

Publikum fikk servert en rekke av Snoop Doggs største hits, også låter han har gjort i samarbeid med andre verdenskjente artister. Nevnes kan "Drop it like its hot", "P.I.M.P" (samarbeid med 50 Cent) og "California Gurls" (samarbeid med Katy Perry), som alle fikk stemningen opp til kokepunktet.